Kluspakketten

De nieuwe manier van gereedschap huren. Zo huur je bij ons niet alleen een decoupeerzaag of laminaatsnijder, maar gelijk al het gereedschap dat je nodig hebt om je laminaatvloer te leggen. Dat scheelt jou geld en moeite!

De kluspakketten zijn met zorg en aandacht samengesteld, zodat jij jouw klus zo goed mogelijk uit kunt voeren!

Voor meer informatie over de inhoud van de kluspakketten kun je op het desbetreffende kluspakket klikken. 

 

Hoe werkt het?

1. Kies je kluspakket en selecteer een datum

2. Je kluspakket wordt bij je thuisbezorgd 

3. Stuur het kluspakket terug met het meegeleverde retourlabel

Wil je de uitgebreide werkwijze zien, kijk dan bij de werkwijze

 

Vloerpakketten

Gereedschap huren voor het leggen van laminaat, pvc of plinten? Kluspakkethuren verhuurt gereedschap zodat u de vloeren makkelijk zelf kunt leggen, bijvoorbeeld een kluspakket met een laminaatknipper of bijvoorbeeld een decoupeerzaag. Uiteraard zitten hier al het overige laminaatgereedschap bij.

Boor, Schroef en Bevestigingspakketten

De Boor, Schroef en bevestigingspakketten zijn samengesteld voor allerlei verschillende klussen. Wanneer u een weekend gaat klussen in uw huis of wanneer u met een verhuizing bezig gaat kunnen deze pakketten u goed van pas komen. Het huren van deze pakketten heeft als grote voordeel dat er veel handige hulpmiddelen inzitten.

Schuurpakketten

Schuurmachines huren wij ook uit. Neem bijvoorbeeld het Schuurpakket inclusief schuurpapier. 

Muurpakketten

Verven, behangen of een scheidingsmuur plaatsen? Kluspakkethuren verhuurt gereedschap voor veel klussen die daar mee te maken hebben. Wat dacht u van het huren van een Behangafstomer? Of een gereedschapspakket waarmee u een scheidingswand kunt plaatsen?


Wij staan open voor suggesties

Heb jij nog ideeën voor nieuwe kluspakketten? Laat het ons weten!

Ik blijf graag op de hoogte!


Gereedschap huren, maar dan anders

Waar je bij de traditionele gereedschapsverhuurders vaak één stuk gereedschap huurt, werkt dat bij Kluspakkethuren.nl net even wat anders. Wij zijn van mening dat wanneer je een laminaatvloer gaat leggen je al het benodigde gereedschap in één keer moet kunnen huren. Dus niet alleen een decoupeerzaag of laminaatsnijder huren, maar al het benodigde laminaatgereedschap in één pakket. 

 

Gereedschap huren en via de post bezorgen

Waar wij ons ook in onderscheiden is dat wij het gehuurde gereedschap via de post versturen. Jij hoeft zelf dus niet meer de deur uit om je al het gereedschap in huis te krijgen.