Contactgegevens

Adresgegevens:

Van Egmondkade 16bis

3553 JG Utrecht

Nederland

 

Mobiel nummer:

+31 6 82950100

 

E-mailadres:

info@kluspakkethuren.nl

 

Reviews 

Laat anderen en ons weten wat jij van jouw kluspakket vond!

Jouw mening wordt enorm gewaardeerd!

Rating: 4.5714285714286 sterren
14 stemmen

Wat zeggen andere gebruikers over Kluspakkethuren.nl

Hoe ben je bij kluspakkethuren.nl terecht gekomen?

Ik woon in de stad en ben niet echt een klusser. Veel klusspullen heb ik dus niet en ik heb ook niet veel opbergruimte voor een hele verzameling. Voor mijn recente verhuizing had ik toch wel wat materialen nodig om plinten te leggen en van alles op te hangen aan de muur. Ik zocht naar manieren om klusmaterialen te huren, toen kwam ik bij kluspakkethuren.nl. De volledigheid van de verschillende pakketten en de bezorgservice spraken
mij direct aan.

Hoe heb je de service en het gebruik ervaren? 

Het contact met de verhuurder verliep erg vlot. Het ver-, en later terugsturen van het pakket was erg makkelijk. Wanneer je even niet weet hoe een product precies gebruikt moet worden, kun je dat heel duidelijk terug lezen bij de beschrijvingen in het pakket. Ten slotte bevat het pakket alle materialen die je nodig hebt om de klus te klaren, denk aan een elektriciteitsmeter om te checken of je niet per ongeluk in een kabel gaat boren en een laserapparaatje om, in mijn geval planken, heel makkelijk recht aan de muur te krijgen. Wanneer ik weer een klus te doen heb, ga ik dit sowieso weer met kluspakkethuren.nl fixen!

Zou je het andere mensen aanraden, zo ja waarom?

Vooral voor de zeldzame klussers, woonachtig in de stad, die van kwaliteit houden, zou ik de kluspakketten aanraden. Met de volledigheid van het pakket lukt het (bijna) iedereen om de klus heel netjes uit te voeren. Daarna stuur je het materiaal gewoon weer terug, zodat je spaarzame opbergruimte niet vol staat met klusspullen die je bijna niet gebruikt. Ik snap niet waarom dit niet eerder is bedacht!

Reacties

Voorbeeld
een paar seconden geleden

Dit is een voorbeeld reactie

Ander voorbeeld
een paar seconden geleden

Dit is nog een voorbeeld van een reactie.

Reactie plaatsen