Tips & Tricks van Kluspakkethuren.nl

Bij Kluspakkethuren.nl kun je niet alleen gereedschap huren, maar we verstrekken je ook graag informatie over gereedschap, klussen en trends in de de doe-het-zelf wereld. Van een eigen onderzoek naar laminaataanbiedingen, tot aan handige how to's over bijvoorbeeld boren in een betonnen muur. Veel leesplezier!

Klus & Gereedschapstips


Behang van de muur afhalen zonder gedoe

Behang van de muur afhalen zonder gedoe, dat wil iedereen toch? Ik ben ooit ook zo eigenwijs geweest om te denken dat ik het wel zonder hulpmiddelen kan. Op het begin gaat dat best goed, totdat je erachter komt dat die lijmresten met behang toch wel hardnekkig zijn om van de muur te verwijderen. 

Lees meer »

Hoe boor ik in een betonnen muur?

Het boren van gaten in een betonnen muur kan lastig en spannend zijn, maar dat hoeft niet! Met het juiste gereedschap en een goede voorbereiding moet deze klus voor iedereen te doen zijn. Voor nog geen 50,- euro kun jij alle gewenste gaten in je muur boren. We laten je graag zien hoe je makkelijk en snel gaten kan boren in een betonnen muur.

Lees meer »

Hoeveel meter plint heb ik nodig?

Dat is een vraag die veel mensen stellen wanneer ze een nieuwe vloer gaan leggen. Kluspakkethuren.nl gaat in dit artikel later in op de vraag hoeveel meter plint je nodig hebt. We willen je in dit artikel alles vertellen wat jij moet weten over plinten, zodat je je vloer netjes kunt afwerken.

Lees meer »

Trends


Is laminaat grofvuil?

Je laminaat vervangen of veel reststukken laminaat over? Waar laat je het? Goede vraag! In Nederland kennen we het begrip grofvuil, dat is afval wat over het algemeen niet in de container of ondergrondse container past. In veel gemeente bestaat zowel de mogelijkheid om grofvuil weg te brengen als om grofvuil op te laten halen. 

Lees meer »