Hoe is het begonnen?

Het idee van kluspakkethuren.nl is ontstaan in het voorjaar van 2020. Vanwege mijn achtergrond in de meubel- en decorbouw, weten veel mensen mij te vinden als het gaat om praktische klussen in en rondom het huis. Ik werd toevallig in één maand tijd twee keer gevraagd om te komen helpen bij het leggen van een laminaatvloer.

Bij de eerste klus was er wel wat gereedschap aanwezig om een laminaatvloer te leggen, maar de kwaliteit daarvan was niet erg goed en uiteindelijk bleek ook dat we niet al het juiste gereedschap hadden. Dit zorgde ervoor dat de klus onnodig lang duurde en enkele frustraties opleverde.

Het contrast met de de tweede laminaatvloer was groot. Daar was aan alles gedacht en was het gereedschap ook van goede kwaliteit. Dit zorgde ervoor dat de klus veel gemakkelijker gaat en het resultaat veel beter was.

Idee geboren

Tijdens het leggen van die tweede vloer ontstond dan ook het idee van kluspakkethuren.nl. Want ik geloof dat mensen veel doe-het-zelf klussen in en rondom het huis zelf kunnen uitvoeren, maar dat het schort aan kennis en goed gereedschap. Zo kun je een laminaatvloer leggen met een een handzaag en wat stukjes resthout, maar het gaat gemakkelijker wanneer je bijvoorbeeld gebruik maakt van een decoupeerzaag en alle andere hulpmiddelen die in het laminaatpakket zitten. Daarnaast is het zonde om al deze dingen aan te schaffen voor een doe-het-zelf project die je eens in de 5 á 10 jaar uitvoert. 

Kluspakketten voor klussen in en rondom huis

Vanuit deze gedachte heb ik kluspakkethuren.nl opgericht. Kluspakkethuren.nl wil kluspakketten kunnen aanbieden voor klussen in en rondom het huis, zodat iedereen zelf zijn of haar doe-het-zelf klussen uit kan voeren

Garanties die kluspakkethuren.nl biedt zijn:

  • Kwalitatief goed gereedschap 
  • Een volledig pakket waarbij aan alles is gedacht
  • Een scherpe prijs