Hoe is het begonnen?

Het idee van kluspakkethuren.nl is ontstaan in het voorjaar van 2020. Vanwege mijn achtergrond in de meubel- en decorbouw, weten veel mensen mij te vinden als het gaat om praktische klussen in en rondom het huis.

Toevallig werd ik in één maand tijd twee keer gevraagd om te komen helpen bij het leggen van een laminaatvloer. Bij de eerste klus was er wel wat gereedschap aanwezig om een laminaatvloer te leggen, maar de kwaliteit daarvan was niet erg goed en uiteindelijk bleek ook dat we niet al het juiste gereedschap hadden. Dit zorgde ervoor dat de klus onnodig lang duurde en enkele frustraties opleverde.

Het contrast met de de tweede laminaatvloer was groot. Daar was aan alles gedacht en was het gereedschap ook van goede kwaliteit. Dit zorgde ervoor dat de klus veel gemakkelijker gaat en het resultaat veel beter was.

Idee ontstaan

Tijdens het leggen van die tweede vloer ontstond dan ook het idee van Kluspakkethuren.nl. Want ik geloof dat mensen veel doe-het-zelf klussen in en rondom het huis zelf kunnen uitvoeren, maar dat het schort aan kennis en goed gereedschap.

Zo kun je een laminaatvloer leggen met een een handzaag en wat stukjes resthout, maar het gaat gemakkelijker wanneer je bijvoorbeeld gebruik maakt van een decoupeerzaag en alle andere hulpmiddelen die in het laminaatpakket zitten. Daarnaast is het zonde om al deze dingen aan te schaffen voor een doe-het-zelf project die je eens in de 5 á 10 jaar uitvoert. 

Kluspakketten voor klussen in en rondom huis

Vanuit deze gedachte heb ik Kluspakkethuren.nl opgericht. Kluspakkethuren.nl wil kluspakketten kunnen aanbieden voor klussen in en rondom het huis, zodat iedereen zelf zijn of haar doe-het-zelf klussen uit kan voeren. Een kluspakketpakket is een nieuwe vorm van gereedschap huren, waarbij al het benodigde gereedschap in een pakket zit. Een Kluspakket dus.

Garanties die kluspakkethuren.nl biedt zijn:

  • Kwalitatief goed gereedschap 
  • Een volledig pakket waarbij aan alles is gedacht
  • Een scherpe prijs

Op meerdere manieren vernieuwend

Het samenstellen van gereedschapspakketten, of kluspakketten is al een vernieuwend en duurzaam concept. Daarnaast versturen wij ook bijna alle kluspakketten via de post, dus wij kunnen vanuit Utrecht heel Nederland bedienen!

Als het aan te fietsen is bezorgen we de Kluspakketten ook graag met de fiets, brengen we het met het openbaar vervoer of geven we het af op Utrecht Centraal.